Succesbrief 3: kantoormeubilair (bedrijven)

Met de hoge kosten van arbeidsverzuim en reïntegratie, is het voor iedere werkgever interessant om aandacht te besteden aan een gezonde werkomgeving. Een goede en goed verstelbare bureaustoel is daarvoor onmisbaar - zeker in het multi culturele Nederland! In deze verkoopbrief van een kantoorinrichter wordt er nog eens fijntjes op gewezen hoeveel mensen er eigenlijk niét goed zitten. En dat terwijl de oplossing zo eenvoudig is. Een succesvolle aanpak.
(Deze brief schreef ik in opdracht van 1 op 1 Marketing Communicatie)De helft van uw collega’s zit op de verkeerde bureaustoel!

Geachte heer Picauly,

Natuurlijk kiest u niet zomaar voor een bureaustoel. U kijkt naar vorm en functie. En u let op de Europese normen. Goed zitten voorkomt tenslotte vermoeidheid, lichamelijke klachten, ziekteverzuim en hoge kosten voor uw organisatie.

Helaas is deze norm afgestemd op de gemiddelde Europeaan
- en daar werken er maar een paar van binnen uw bedrijf!

Door onze multiculturele samenleving is de samenstelling van de Nederlandse beroepsbevolking namelijk heel divers. Met als gevolg dat de verschillen in lichaamsbouw en lichaamslengte veel groter zijn dan in andere Europese landen. Door die spreiding is een Europees genormeerde stoel, geschikt voor slechts 50% van de medewerkers.

De nieuwe Nederlandse richtlijn NPR biedt dan ook een welkome en zeer noodzakelijke aanvulling op de minimale Europese eisen. Met name armsteunen, zithoogte en zitdiepte zijn afgestemd op de Nederlandse beroepsbevolking.

Een bureaustoel volgens NPR is geschikt voor ca. 95% van uw collega’s!

Goed om te weten dus, wanneer u op zoek bent naar de juiste stoel voor al uw medewerkers. En goed om te weten dat ABC Kantoorinrichting die al voor u klaar heeft staan. In de brochure leest u alles over dit nieuwste model X. Binnenkort nemen we contact met u op over dit goede nieuws voor die ándere helft van uw organisatie.

Wilt u daar niet op wachten? Bel dan direct (030) 123 45 67.

Met vriendelijke groet,
ABC Kantoorinrichting
Naam
Functie

P.S.
De kans dat u zélf op de juiste stoel zit is maar 50%. Bel dus ook voor uw eigen comfort en gezondheid (030) 123 45 67!