Succesbrief 2: keukens (consumenten)

Een keukenfabrikant benaderde prospects al 3 jaar lang met verkoopbrieven om een offerte te mogen uitbrengen. Men wist precies hoeveel offertes en hoeveel daadwerkelijk verkochte keukens dat opleverde. Of dat beter kon? Ik dacht van wel en schreef een nieuwe verkoopbrief voor ze. 2.500 brieven van beide versies gingen de deur uit. Die van mij kwam terug met 4x zoveel respons en 3x zoveel verkochte keukens! De kosten van de brief waren dus heel snel terugverdiend. Er volgden er nog vele, waaronder deze.


Gratis exclusieve weegschaal t.w.v. € 50,-

Beste meneer Picauly,

Een keuken kopen is een kwestie van wikken en wegen. Ze zijn er immers in soorten en maten. Van keukenleveranciers zijn er maar twee uitvoeringen: goede en slechte. Juist daarom legt het zoveel gewicht in de schaal bij wie u koopt.

Laat er geen misverstand over bestaan: het begint allemaal met wat u mooi vindt en hoeveel u kunt besteden. Over keus hoeft u zich met een ABC keuken geen zorgen te maken. Met zoveel uitvoeringen, kleuren, materialen en accessoires vindt u altijd precies u zoekt.

Om van uw droomkeuken geen nachtmerrie te maken, let u er natuurlijk ook op wáár u ’m koopt. Aan de kwaliteit van de leverancier kunt u nu eenmaal niet zwaar genoeg tillen.

K Keukens garandeert dat uw ABC keuken op tijd en compleet wordt geleverd. Meer dan 100.000 tevreden klanten weten dat al, maar ook u wil ik dat graag bewijzen.

Is de keuken er niet op de afgesproken tijd of ontbreekt er iets?
Dan krijgt u van mij
direct 50% van het aankoopbedrag retour!

Voldoende zwaarwegende argumenten? Kom dan voor 10 mei langs voor een offerte. U ontvangt in ieder geval een zeer exclusieve weegschaal t.w.v. € 50,-. Gratis en zonder verplichtingen natuurlijk.

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.30 uur. Wilt u liever ’s avonds of in het weekend langskomen? Belt u mij dan voor een afspraak (040) 12 34 567.

Met vriendelijke groet,
K Keukens
Naam
Functie

P.S.
Neem de maten van uw keuken én deze brief mee. Tot 10 mei heeft u bij uw offerte recht op een gratis weegschaal t.w.v. € 50,-!