Succesbrief 1: beleggen (consumenten)

Er wordt wel eens gezegd dat een goede verkoopbrief niet langer mag zijn dan één pagina. Onzin natuurlijk - als je verhaal maar boeiend blijft. Deze brief van een rederij aan vermogende Nederlanders, is de langste verkoopbrief die ik ooit schreef - en hij leverde ook veruit het meeste op. (De bedrijfsnamen zijn geanonimiseerd).


Aan investeren in zeeschepen, houdt u snel een aardig zeiljacht over.

Geachte heer Picauly,

Als klein jongetje ging ik graag naar de haven van Rotterdam. Urenlang kon ik turen naar die machtige zeeschepen op weg naar verre landen en voorspoed. Dat enthousiasme is gebleven, want inmiddels bestuur ik zelf een bloeiende rederij met zo’n 30 vrachtschepen. En dat kan voor u financieel zeer attractief zijn.

Aan investeren in zeilschepen heeft u misschien nog nooit gedacht. Toch is het f
iscaal aantrekkelijk en veilig - met name als u nu 60% inkomstenbelasting betaalt.

Onze rederij heeft twee nieuwe zeeschepen op stapel staan en maakt hiervoor gebruik van een commanditaire vennootschap met 290 participaties van 70.000 gulden. Al met één participatie kunt u uw belastbare inkomen verlagen met zo’n 35.000 gulden. Dat levert u al snel ruim 21.000 gulden op.

Na 7 jaar heeft u in totaal zo’n
50.000 gulden minder belasting af hoeven te dragen. Naar verwachting ligt het uiteindelijke netto-rendement boven de 15%. En dat terwijl het risico beperkt is door de zorgvuldig ontworpen fiscale structuur.

De schepen worden ingezet door onze eigen rederij en kunnen daardoor rekenen op een stabiele, goed renderende exploitatie. De grootste winst wordt echter behaald door te profiteren van de ruimte die de fiscus biedt. In het prospectus vindt u alle details van dit interessante project.

U gaat overigens niet met zomaar iemand in zee. De BANK N.V. financiert het vreemd vermogen en is ook zelf deelnemer. De REDERIJ (sinds 1899) ontwikkelde dit poject samen met ABC Advocaten en Notarissen, DE&F Accountants en G&H Belastingadviseurs.

De scheepvaart heeft u dus veel te bieden! Zelfs als u een hekel heeft aan de zee, dan nóg weet ik zeker dat u
tienduizenden guldens belastingvoordeel en een uitstekend rendement niet graag laat liggen.

Het aantal participaties is beperkt en de volgorde van aanmelding is bepalend. Vraag daarom vandaag nog het prospectus aan. Via de antwoordkaart. Of (om helemaal zeker te zijn van deelname)
bel direct (010) 123 45 67.

Morgenochtend vroeg vertrekt ons schip de Elizabeth II met 9.000 ton onderdelen voor boortorens in Rusland. Het liefst zou ik samen met u een kijkje op de kade nemen. Helaas is het daarvoor te kort dag. Maar ik nodig u wel graag uit voor onze roadshow in het WTC in Rotterdam. In de bijgaande folder leest u meer daarover!

Met vriendelijke groet,

De REDERIJ
Naam
Directeur


P.S.
Verlaag uw belastbaar inkomen dit jaar nog met 35.000 gulden en profiteer van een hoog rendement. Bel nu (010) 123 45 67 of stuur de antwoordkaart in.